Renovering af badeværelse af dygtige håndværkere tilbydes

Vi leverer kvalitetsarbejde ved renovering og nyt badeværelse

Er det blevet tid til renovering af badeværelse? Så lad os renovere det for dig. Hos PORTON Montage ApS har vi stor ekspertise med byggeri og renovering, og vi udfører enhver form for badeværelsesrenovering.

Vi er erfarne og lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Det kan være både private og erhverv, herunder håndværkere, i blandt andet Randers, Djursland og Aarhus samt mange andre steder.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et nyt badeværelse er lækkert og funktionelt

Vi stiller større krav til badeværelset end tidligere. Før i tiden var det vigtigt med et badekar, men i dag er der mere fokus på, at badeværelset skal være lækkert, funktionelt og rummeligt.

Det skal være rart at opholde sig på, og der skal være plads til alt fra rene håndklæder og ekstra toiletpapir til elektriske apparater og kosmetik med videre.

En renovering af badeværelse kan være en total udskiftning fra gammelt til nyt badeværelse, men det kan også være en lille og billig renovering, hvor der blot bliver monteret ny sanitet og måske lagt nye fliser. Der kan være mange ønsker til et nyt badeværelse og toilet, men vi tilbyder selvfølgelig altid gode råd og kyndig vejledning. 

Herefter anvender vi udelukkende dygtige håndværkere til at udføre arbejdet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser for renovering af badeværelse afhænger af renoveringens omfang og dine ønsker til materialer, inventar og sanitet.

Vi kommer gerne ud til en snak om dine ønsker og behov samt dit budget. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på et nyt badeværelse. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du går, og drømmer om et nyt badeværelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Find vores kontaktoplysninger herunder

PORTON Montage ApS

Hvalløsvej 39

8370 Hadsten

CVR: 42646938