Porebeton-montage ved byggeri af huse og ejendomme

Kvalitetsbevidst montagearbejde af erfarne montører

Leder du efter et montagefirma, som tilbyder porebeton-montage? Så er vi det rette sted, og vi klarer gerne montagearbejdet for dig. Hos PORTON Montage ApS har vi stor ekspertise med både pore- og gasbeton-montage i forbindelse med nybyggeri af både huse og større ejendomme.

Vi har stor erfaring, og vi har altid fokus på at udføre vores arbejde i god kvalitet. Samtidig har vi fokus på at være hurtige, og derfor kan vi bygge et hus på blot seks dage. Vi servicerer kunder i blandt andet Randers, Djursland, Aarhus og mange andre steder. Vores kunder er private og erhverv, herunder håndværkere og byggefirmaer.​

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bygger huse i god kvalitet på blot seks dage

Porebeton og gasbeton-montage, der er det samme, er et billigt og fleksibelt byggemateriale. Dertil kommer, at det har flere andre fordele. Porebeton-montage er for eksempel modstandsdygtigt over for råd og svamp, det tillader bygningen at ånde, og det giver et godt indeklima. Derudover har porebetonelementer en god isoleringsevne, og der forekommer stort set ikke kuldebroer.

Vi tilbyder alle former for montage af porebeton. Det han være som indvendige vægge, men det kan også være hele huse, rækkehuse og etagebyggerier. Vi kan sætte et helt rækkehus på omkring seks dage, uden vi går på kompromis med kvaliteten i vores porebeton-montage.​

Kontakt os for at høre mere om gasbeton-montage

Du er velkommen til at høre mere om gasbeton-montage, herunder om vores priser for montage af gasbeton. Vi kommer gerne ud til en snak om byggeprojektet. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris på den ønskede porebeton-montage.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Find vores kontaktoplysninger herunder

PORTON Montage ApS

Hvalløsvej 39

8370 Hadsten

CVR: 42646938