For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

​Bliv en del af vores team - Ansøg om job hos PORTON Montage ApS

Er du på udkig efter et spændende job i en virksomhed med en stærk holdånd og fokus på kvalitet? Så er du kommet til det rette sted! PORTON Montage ApS søger lige nu nye medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som en af Danmarks førende montagevirksomheder har vi brug for ambitiøse og dygtige medarbejdere til at fortsætte vores succesfulde vækst. Som en del af vores team vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af projekter inden for industri- og byggesektoren.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, fleksible arbejdstider og et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i at skabe en god og professionel atmosfære for vores medarbejdere. Hos PORTON Montage ApS vil du ikke kun få en spændende og udfordrende arbejdsdag, men også mulighed for at lære og udvikle dig sammen med vores erfarne og dygtige medarbejdere.

Så hvis du har en positiv indstilling, er selvkørende og har lyst til at blive en del af vores team, så tøv ikke med at ansøge om job hos PORTON Montage ApS i dag. 

Udfyld vores formular her på siden og du vil hører fra os hurtigst muligst.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Ansøgning og cv *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

PORTON Montage ApS

Hvalløsvej 39

8370 Hadsten

CVR: 42646938